fredag 11 april 2014

Topp tre

I vårt ZbH-sortiment har jag just nu tre favoriter i flitig användning här hemma.

Bollen Belle, som alltså är en otroligt vacker ljuslykta, är fortfarande nummer ett för mig, precis som den var första gången jag råkade upptäcka ZbH för tre år sedan. Jag minns att jag trodde att den skulle vara i julgransbollsstorlek baserat på hur jag hade uppfattat bilderna i katalogen, och blev riktigt spak när jag fick se den i verkligheten och storleken snarare var basketboll. Men positivt överraskad förstås, för vacker - det är den.

Jätte-kandelabern Oprah har hängt med ett tag, men ibland vaknar man sent och det är först nu nyligen som jag tog hem ett exemplar. Och jisses. Vad dumt att jag inte har gjort det tidigare, för nog är den tjuuusig! En meter och lite till med ljusen inräknade. Rena rama lyxen i ett vardagsrum.



Och förstås min favorit för den här säsongen. Den turkosa Marrakech-kudden tilltalar mig riktigt mycket just nu. Den råkar dessutom gå ton i ton med våra soffor, så jag antar att jag "gör en zebra" i det här fallet, det vill säga använder lååångt efter att hypen är över...

2 kommentarer:

  1. Jätte-kandelabern är helt ljuvlig!
    Ha ett bra veckoslut!
    Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha en skön helg du också! Tack för din kommentar!

      Radera