onsdag 23 maj 2012

Ellet

Utöver väggord och diverse fristående bokstäver, så hittar man hemma hos oss ett enormt L som står i ett fönster och väntar på sin rätta plats. Bokstaven är sonens och den var snäppet dyrare än ett fynd, men ändå alldeles bedårande och självklar. En sån sak som man inte kan slita ögonen från där på butikshyllan, eftersom man vet var den hör hemma.


Mitt mål är faktiskt inte att fylla hemmet med alfabetets alla bokstäver, även om det kan tyckas så ibland... Å andra sidan är det väl ganska givet att en lärare gillar sitt ABC.

På utsidan hamras det vidare och en bildrapport av fasaden (den nya!) närmar sig med stormsteg. Ni kan ju förstå att det kliar i fingrarna att avge mellanrapport, men den här gången ska jag hålla mig.

För att inte vara sämre än herrarna där ute sorterar jag urväxta bebiskläder. Eller, om sorterar kan betyda plocka i en hög på golvet och lämna den där så är det ju det jag gör. Det där att leta fram kläder i större storlek känns inte så mycket, men att plocka undan de som har blivit för små är lite mera känslosamt... Men visst, i morgon ska nog den här klädhögen hitta sin väg till en kartong också.

Som så många gånger innan, redan.

2 kommentarer:

  1. Nu blir jag ju nyfiken på vad er son heter?:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, snacka om cliffhanger... :-) Han heter Liam.

      Radera