onsdag 9 maj 2012

Halpa-Halli levererar också

Du vet när man strosar runt i en butik. Man har ingen köplista, ingen plan - bara lite extra tid. Så man går runt på måfa, petar kanske lite på något plagg eller tummar på en och annan porslinsfågel. Och plötsligt står den där på bordet och ropar ens namn.


Lyktan man sett i sitt inre, men aldrig i verkligheten. Tänk att den verkligen fanns just på Halpa-Halli!

Nu ska den såklart inte stå där, utan utomhus på verandan. Verandan, som tar sig dag för dag nu. Spännande tider!

6 kommentarer:

 1. Ha, ha. Den där stod jag och höll i flertalet gånger senast jag var till HH men den lämnade slutligen i hyllan. Jag har ju så många lyktor från förr... Men den är ju såååå snygg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast du vet väl att man aldrig kan få för många lyktor? Det är en fysisk omöjlighet, har jag hört... :)

   Radera
 2. Jo, jo, den har jag hållit i två gånger på HH också, men satt tillbaka den. Tycker den är grymt snygg men vet inte riktigt var jag ska ha den. Antagligen kommer jag inte att kunna motstå den om den finns kvar nästa gång jag åker dit :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att både du och Marika varit fem före köp, det kan ju bara betyda att den är fin i andras ögon också! :-) Jag är så impulsiv när jag handlar, att jag sällan vet var saker och ting ska vara just då jag köper dem. Det ser man ju sen lyder resonemanget... ;-) Borde nog få lite av den där tänka-efter-före-ådran jag också.

   Radera
 3. Den lyktan var fin. Ibland blir man överraskad av halpa-halli =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, då och då dyker riktiga guldkorn upp!

   Radera