fredag 4 maj 2012

Möbeln jag inte visste jag behövde

Alltså. Hur snygg kan en (gung)stol bli?

Lucia-keinutuoli, valkoinen
Bild lånad från Hobby Hall

5 kommentarer:

 1. Hehe, jag kollade utbudet av möblemang på Hobby Hall idag också. Dör lite inombords varje dag jag inte har någostans att handla möbler och andra finheter, kommer bli en riktig urladdning sen då den dagen uppenbarar sig... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske den dagen närmar sig...? Fast problemet är ju att själva byggandet är så svindyrt att man sen får nöja sig med de gamla skruttiga möblerna man redan har. Nästan... ;) Om HobbyHall då - jag har inte riktigt fattat deras storhet förr, men himmel vad fina saker de har! Ojoj, vad det kliar i fingrarna!

   Radera
  2. Janå månne inte den dagen närmar sig. Antingen bygga eller renovera är väl valet just nu. Men det blir väl som du säger, man får nöja sig med skruttsakerna man har från förr. Jo, Hobby Hall har ju nästan allt man kan tänkas behöva. :)

   Radera
 2. Ja, jag kastade mig över deras senaste katalog som kom för några dagar sedan. Suckade djupt när jag såg alla fina möbler...och insåg att vi INTE behöver fler möbler just nu och att vi absolut INTE har plats för en sån där gungstol, hur fin den än är! Hobby-Hall är faktiskt super! Amen! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmmm, jag MÅSTE beställa nåt därifrån så jag får katalogen... Typ gungstolen ovan. ;-) (För att bara beställa katalogen känns ju trist, haha.) Annars är det ju väldigt tråkiga insikter det där att man INTE behöver saker o ting, när de är så vackra.

   Radera