söndag 20 maj 2012

Rutat

Fördelen med att ha halva huset ofärdigt är att man kan bo in sig och faktiskt fundera över diverse materialval för de återstående rummen. Något som länge, länge har figurerat i mina tankar är ett schackrutigt golv. Någongång, någonstans.

Nå, OM det blir aktuellt så skulle det bli i grovköket i källaren. Problemet är bara att jag samtidigt bestämt vill ha jordnära färger i just grovköket. Svart-vita rutor må vara ursnygga, men de är kanske inte det mest jordnära man kan tänka sig då det kommer till färg och form.

Alltså, vi har ett dilemma. Men jag har en plan.

När man är en sån person som har svårt att backa och ändra sig, så kanske man kan lösa det hela med att byta färger på rutorna. Eller vad tror ni om ett brun-vitt golv? Låter det helt hopplöst eller kan jag ha något på gång här...?

Bild lånad från myresjohus.se

Tydligen är min plan väldigt ensam i världen, för jag hittar inga bilder på brun-vita schackrutor. Vet inte om det säger något om kvaliteten på planen... Snälla, stoppa mig innan det är försent om jag är helt fel ute.

4 kommentarer:

 1. vi har grå vita schakrutor i grovköket å gästvessan! kan hända vi ha na åter om int all vort tibak laga...

  /fia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, just! Kanske grått skulle vara vettigare än brunt... Minns du var ni handlade dem?

   Radera
  2. hmm...njä.. tror vi to he mest från vasa färg.. jo, ja minns di ha som na utställningsex åv a å ja fåll fö a på äjn gang!

   Radera
  3. Åh, va skönt att se något som man bara vet man ska ha!! Kanske vi får far ti vasa färg o hoppas på det bästa... :) Tack fö tipse!

   Radera