söndag 3 juni 2012

Bollen

En inredningsbloggare av rang hade förstås fått till riktigt tjusiga bilder med magiskt sken och ur alla de vinklar. Hos mig får man nöja sig med en bild rakt upp och ner av skönheten*. Någon julgransboll är det inte - däremot är det nog den vackraste lyktan jag någonsin ägt. Nu gäller det bara att hitta platsen, den rätta!, åt den. För lilla sidobordet, där jag helst vill ha den, är kanske inte optimalt de närmate månaderna...


* med det inte sagt att jag inte försökte. Jag kan bara inte.

10 kommentarer:

 1. Ojoj, tycker fortfarande att den är jättefin dendär bollen! En sån där "vill ha, vill ha" :)

  SvaraRadera
 2. Oj, vad den är fin! Jag vill också ha en sån :) Vem håller de där partyna? Hur många måste man vara? Vi bor rätt trångt just nu (hyr en tvåa medan vi bygger) så något stort party kan jag inte ha... Eller vet du om man bara kan beställa sådär "annars"?:) Var det dyr?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Veronica Joskitt heter hon som höll partyt hos mig, men jag är väldigt sugen på att själv testa att hålla partyn under en säsong (till hösten)... Kan jag återkomma om det blir aktuellt? Det är ju inga HH-priser, men inte heller svindyrt. Bollen ovan kostar 44,90 medan ett kuddfodral i 50x50 går på 19,90, för att nämna ett par exempel. Kvaliteten matchar priserna och det är ju skönt!

   Radera
  2. Ja, hör av dig isåfall!:) Jag har gärna party sen när stugan är någorlunda i skick. Btw, jag kommer inte att "starta upp" någon skild byggblogg, men om du vill kan jag bjuda in dig till vardagsbloggen. Maila isf din e-mail till m.storgard@netikka.fi så kan jag bjussa in dig :)

   Radera
  3. Jag har mailat dig... :)

   Radera
 3. Super fin "boll" vill ha ett party nu =)=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som sagt, Veronica Joskitt om du är intresserad! Eller jag själv... kanske. :)

   Radera
 4. Oj vilken härlig "boll", en sån skulle sitta bra hemma hos oss med :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir att ställa till med inredningsparty! :)

   Radera