tisdag 5 juni 2012

Hårresande

Jag har flera vänner som alltid bokar en ny tid vid varje frissabesök. Det gör inte jag. Då jag äntligen lyckas beställa en frissatid är behovet stort och klippningen borde ha ägt rum redan i går. Ofta redan förra veckan - och det är alltså då jag bokar tiden. När dagen d äntligen kommer brukar både lugg och utväxt vara ganska många centimetrar längre än lagom...

Det är därför jag är så glad just nu. För om tolv timmar är det jag som börjar se ut igen. För att inte tala om stunden. Avkoppling och sånt, ni vet.

Och innan vi släpper temat hårplanering: jag är usel på att fundera över hur jag vill ha håret också. Undrar lite i smyg hur inspirerande "som förr" är för en frisör. Ungefär som "vet inte" för en lärare, kanske.

4 kommentarer:

 1. Haha. Jag är likadan. Bokar ofta en frissatid två veckor för sent och får tid om två veckor, alltså totalt fyra efter bäst före datumet på håret.
  Var så crazy att jag googlade "frisyrer 2012" men gjorde som vanligt ett minimalt ingrepp på håret. Dock pikkupikkulite annorlunda än vanlit. Gälit! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, otroligt gälit! Jag googlade inte ens...

   Radera
 2. Jag bokar inte bara EN, utan TVÅ frissatider framåt när jag är där. Min frissa har så galet lång kötid så det finns ingen annan möjlighet än att göra så. Mycket praktiskt, rekommenderas verkligen att göra så, för då slipper man den där irriterande känslan av att håret borde ha klippts förra veckan :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag borde också, för jag hatar den där irriterande känslan! Men trots att jag tänkte på hur bra det skulle vara att göra så i går kväll, så fanns inte en tanke på det vid frissan i dag. Alltså kommer historien att upprepas...

   Radera