fredag 15 juni 2012

Jubileum

Under den tid som jag har bloggat så har statistikmätaren sakta men säkert tickat på och nu närmar den sig 10000 sidvisningar. Antagligen är det de nära och kära som ofta kikar in, som håller tickandet i gång, men det är roligt i alla fall. Märkligt är det också, att varje dag skriva och fotografera något som man skickar ut i världen - öppet för alla att se - utan att egentligen ha en aning om vem som kikar in och vad den personen tycker och tänker om det lästa.

Speciellt roligt vore det såklart om alla som då och då hälsar på skulle ge sig till känna genom att ge en liten, liten kommentar. Kanske säga något om vem man är till exempel.

För då skulle jag bli så himla glad.

14 kommentarer:

 1. Fin tavla :) / Linda

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag kikar in ibland - är ju intresserad av vad som händer hos dig, min vän. Hoppas du har en bra dag! Anna (på Solvinsbackan)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna på Solvinsbackan!! Vad roligt att du kikar in! :)

   Radera
 3. Jag är ingen när eller kär men jag kikar gärna in för det. Minns inte hur jag hittade din blogg, men jag gillar den! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Välkommen är du!! Det var riktigt roligt att läsa dina rader! :)

   Radera
 4. Man kan inget annat än älska din blogg! :) Den är av dom bästa jag någonsin läst :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men oj, vad glad jag blir!! Jätte-super-megaglad! :) Varmt tack för dina ord!

   Radera
 5. Jag läser ju givetvis, men det visste du ju. Jag är ju mest nyfiken och snokar, höhö, men får mycket inspiration till vårt renoveringsprojekt. Fin blogg och keep it up. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du kan hitta nån inspiration i mitt flum! :) Tycker det är kul att du läser!

   Radera
 6. Jag är också här och läser nu som då! Gillar att läsa om hur ni har det :) /Annika W

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Annika! Vad kul att du tittar in här! Hälsa med dig!

   Radera
 7. Hej! Jag blev tipsad av Carita om din blogg och nu måste jag bara kika in nu och då. Har fått mig många goda skratt och så har du ju så vackra bilder. h. Nette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Nette! Vad kul att du har hittat hit och tack för fina ord! Men vackra bilder, njaaa... en bättre kamera vore inte fy skam. ;-) Ha det bra och hälsa familjen!

   Radera