tisdag 26 juni 2012

Yttepyttesandaler

Crocs må vara otroligt bekväma och sommarvänliga, men särskilt snygga har jag aldrig tyckt att de är. Av någon outgrundlig anledning steg de plötsligt ändå ganska högt på gullighetsskalan. Och det är inte tack vare Nemo...Undrar om det överhuvudtaget är möjligt att hålla i ett par skor i storlek 19 utan aah:anden och ooh:anden. Och - ni skulle se dem på! Sådär gullegulliga att man inte kan hålla sig från att fnissa. I alla fall inte om man råkar vara mamma till de små fötterna.

7 kommentarer:

 1. Jag vet! De är ursöta! Ella fick också ett yttepytte-par häromdagen - för att hon blev så arg varje gång vi skulle ut och hon inte hade några "kåks", som sin syster.

  Vi har nu fyra barn-crocs och har konstaterat att de är de allra bästa sommarskorna för barn! Har testat allt annat i sandalväg också men inga är så behändiga och bekväma som just crocs. Så, bra köp :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, "kåks"... :) Just behändigheten verkar vara toppen. Jag köpte ett par andra väldigt fotriktiga sandaler, men det är en liten kamp att få på dem. Det blir säkert bättre då han börjar acceptera skodon så småningom...

   Radera
 2. Var köpte du dem? :) Vi behöver också ett par!

  SvaraRadera
  Svar
  1. På Sko Ekstra i Smedsby för 24 pengar. Bebisstorlekarna (2/3) fanns bara i ljus- och mörkblått kvar, men det kanske inte spelar någon roll. Riktigt mjuka och sköna - och som Maria säger - behändiga!

   Radera
  2. Cila, de finns också på intersport för samma peng! Åtminstone hade de många babystorlekar kvar när vi köpte.

   Radera
 3. Samma här, tycker att de i allmänhet är otroligt fula, men just de där pyttepyttesmå varianterna är ju hur söta som helst! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, great minds think alike! ;-)

   Radera