torsdag 26 juli 2012

Kärlek på en vägg

Jag vet, jag vet. 

Man kan inte skaffa en tapet som varken är särskilt tidlös eller lättmatchad. Man gör ju inte det. Men.

Bild lånad härifrån
Jag är kär.

Fast säg den kärlek som varar för evigt. Kanske nån gissade redan - jepp, den är svindyr. Vad annars? Vet inte om jag borde hejda mig eller inte, men det finns ju ett substitut i samma serie. Och det ter sig allt mera lockande ju mer jag tittar på det...

Bilder lånade från boråstapeter

Hejda mig nu eller tig för alltid - för det kan vara att det blir den här till nån liten väggstump i vårt sovrum. Inte omöjligt alls...

10 kommentarer:

 1. Tyckte först att den från Perswall var absolut bättre, men efter ett tag ter sig boråstapeten också riktigt bra. Men jag är inte helt övertygad ändå, hur stor väggstump talar vi om? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi snackar ett yttepyttelitet hörn (typ halvmetern på ena sidan och metern på andra). Jag är ju lite allergisk mot traditionella fondväggar, men då jag ändå vill så mycket i tapetväg så blir det lite kreativa (ehm...) lösningar. Säg hepp om du tycker jag svävar iväg!

   Radera
  2. Nä, skulle spontant ha sagt att en meters väggstump skulle vara passligt. Inte mer (min smak och bak i och för sig...) You go, gå på känsla. Inreder hela vårt hem på känsla. Drömde förra natten om panel i lilla vessan och tror banne mig det kommer blir panel i vessan på en vägg.

   Radera
  3. KLART ni ska panel i lilla vessan! :) Åtminstone hittills känner jag mig rätt så nöjd med resultatet av den sortens inredande, så uppenbarligen funkar det, haha.

   Radera
 2. Jag älskar ju texter av alla de slag! :-) Vi hade en lite liknande tapet som vi velade länge mellan till den ena väggen i vardagsrummet (minns tyvärr inte vilken tillverkare det var). Det som avgjorde saken var att tapeten blev väldigt intetsägande på långt håll, man såg nästan inte alls mönstret och texten om man stod några meter bort. Så testa det innan ni bestämmer er. Ska det vara en fondvägg så ska den kanske helst också sticka ut lite. Men snygg är den :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi tummade faktiskt tapeten då vi var ute på vår material-turné förra vackan, och den känns väldigt bra. Måste ännu testa att backa några steg, för det gjorde vi nog inte. Jag är lite kluven till fondväggar överlag, och nu då jag dessutom fått min vilja genom med en panelvägg i samma rum så blir det nog lite tårta på tårta med allt för mycket spännande på väggarna - så det kanske bara är bra om den är ganska snäll... :-)

   Radera
 3. Ojoj super snygga tapeter. Det är sällan man hittar nåt snyggt som man verkligen gillar för en billig peng, men hellre betala mera och vara super nöjd. Go for it!! =)

  SvaraRadera