onsdag 22 augusti 2012

Efterlysningen

Då och då råkar man på de små plåtpostlådorna för barn. Vet ni vilka jag menar? Jag blir i alla fall mer och mer förtjust varje gång jag ser en. Men var får jag tag i en? Någon som vet?

22 kommentarer:

 1. De är så fina! Jag köpte en åt töserna mina i Umeå i somras. Vet att jag sett dem någonstans i hemlandet också men kommer ju inte på var...

  SvaraRadera
 2. Vår har vi köpt på asko men är inte säker finns de ännu där.
  Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Värt att kolla upp om de finns kvar i alla fall!

   Radera
 3. Säde på Brändö borde också ha!

  SvaraRadera
 4. Hoppas du hittar postlådorna!
  Tänkte bara önska dig lycka till med höstsäsongen hos ZbH! Roligt att du hänger på! Trots att jag bara har 3 veckor kvar av graviditeten, så ser jag själv fram emot att få hem kollektionen (kunde inte hålla mig från att beställa hem den i alla fall...) Blir ett par visningar i eget hem nu i början av september innan jag åker iväg till BB... Ha det så gott och lycka till än en gång!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för lyckönskningarna och stort lycka till själv med nya familjemedlemmen som snart kommer! Fattar att du beställde hem kollektionen, den är ju så otroligt ljuvlig! Ha det gott!

   Radera
 5. Finns i Vasa, Nykarleby och Jakobstad på flera ställen, om det är Brukas postlådor du tänker på? Vi har en stor variant som vi ska ha som "riktig" postlåda :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blev tvungen att googla Bruka och visst är det det! Den här http://www.brukadesign.se/produkt/1899/postlada- är det jag fantiserar om. Eller ja, det är ju lilleman som vill ha den, såklart... ;-)

   Radera
 6. Säde brukar ha, men de har varit slut där jäääättelänge. Men de fick en leverans för ett tag sen har jag för mig, så om du har tur så finns de kvar ännu. Jag beställde min röda från en butik i Borgå då jag blev trött på att vänta i månader på att Säde skulle få in den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste försöka få till stånd en stadsresa så fort som möjligt! Tack för din kommentar!

   Radera
 7. På fantoy har jag sett ! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad bra! Lite närmare än Säde (som är på Brändö om jag har fattat rätt, har säkert missat nåt som aldrig varit dit!) om man åker till centrum. Får kolla där först! Tack!

   Radera
 8. Hej! Säde är nog värt ett besök, absolut. tror det skulle finnas mycket i din smak där. Du får boka in en resa dit och komma här via på samma gång :) Jag köpte vår postlåda till lilleman från just säde, det var några månader sedan och då hade de många. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag satt just och dreglade över bilderna på Anna-Lenas blogg...:-) Måste nog försöka ta mig dit nån dag - helst före jobbstart den tredje. Hinner vi ses nästa vecka? Kram!

   Radera
  2. Oj, oj, oj iväg med dig till Säde nästa gång du är i stan! HUR har du lyckats missa den butiken! :-D En rosa postlåda fanns på en av mina bilder så jag nu, så en sån fanns iaf för nån vecka sen :-)
   Det var en ljusblå jag sökte i flera månader, sen gav jag upp och tog en röd istället. Blev nästan ännu bättre med den, så jag är nöjd :-)

   Radera
  3. Haha, jaa HUR?! Visst har jag hört om den, men aldrig fattar att det var "nåt". Nå, nu har jag ju en stor upplevelse framför mig, hihi.

   Radera
 9. Såg dem på Säde igår :) Vi har en röd till flickornas lekrum, men den är köpt på Bruka Design i Sthlm.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Råkade du se den i ljusblått? I så fall bär det av mot Brändö väldigt snart... ;-)

   Radera
 10. Jag har köpt både sonens svarta och dotterns vita på Säde, finns i ännu fler färger, både starka och ljusa toner.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I går var jag ännu lite modstulen då jag fattade vad jag har gått miste om som aldrig besökt Säde. I dag är jag nästan lite salig över allt jag har kvar att uppleva, hihi. Jag har helt varit inne på en ljusblå lådda, men nu när du säger vit så kanske, kanske... :-)

   Radera