måndag 13 augusti 2012

Snabba beslut

Med bra service och lite förhandfunderingar så är det tydligen helt möjligt att bestämma kakel till både badrum och grovkök på en timme. Inte illa, eller hur?!

Fast med sånt turbohandlande knäpps inga bilder. Fåglarna här nedan har med andra ord inte särskilt mycket med kakelshoppingen att göra.


Men, om jag ska förtydliga mig. Efter ett par studiedagar på diverse kakelbutiker i den större staden i norr, hade vi ganska klart för oss vad vi sökte när vi besökte butiken i den mindre staden i söder. Några finjusteringar, skippade exempelvis mosaiken till förmån för något ännu bättre, och det känns väldigt bra.

Och nu när jag tänker efter, så måste jag medge att det nästan, nästan är lite roligt att vara inne i beslutsrumban. Igen.

8 kommentarer:

 1. Nej men gud så nyfiken jag blev. Har själv kikat på kakel i, troligen, samma affär. Vi skippar troligen allt vad "lilla extra" heter och kör på plain and simple.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror också plain and simple är det bästa. Så behöver man inte titta på rummet om tio år och konstatera att det hela ANDAS 2012. ;-) Var är ni i rumban?

   Radera
  2. Oj, vi är nog mitt i rumban allt. Ungefär där då man inte vill mera. Haha. Nä, men snart får vi börja bygga upp lite, badrummet "avfuktas", elektrikern kommer på torsdag (förhoppningsvis), spisen står på gården och väntar på att sättas in, panelen ska inhandlas nu i veckan och köket tillverkas för tillfället. Så med lite tur får vi flytta in till jul.

   Radera
  3. Just, jag hade fått för mig att ni redan flyttat och bodde mitt i rumban... Men visst - julen låter bra. Eller varför inte våren?! ;-) Sådär annars blev jag ju väääldigt nyfiken på köket nu!

   Radera
 2. Wow, jag är imponerad över era snabba beslut :) Plain and simple låter bra, med detaljerna piffar man sedan till 2012 eller 2022!

  SvaraRadera
 3. Det är nog en smart idé med plain and simple när det gäller dyra och svårbytta saker som just kakel. Man ser ju t.ex. alltför många av de där blågrönspräckliga bårderna som var pop på 90-talet. Huuadå, de förstör ett helt badrum och jag vill bara spy då jag tittar på fastighetsförmedlingarnas sidor och ser ett sånt badrum, ha, ha! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, din kommentar påminner mig om den gången en god vän pratade om ogallrad skog som såg så eländig ut att man bara ville spy - olika intressen! ;-)

   I och för sig så kan det ju vara att vitt och grått är de färger man spyr åt i framtiden. Svårt att inreda hållbart, egentligen!

   Radera