onsdag 5 september 2012

Just nu

Tre arbetsdagar senare känns det riktigt bra. Liten verkar trivas fint på sitt dagis och stor trivs ypperligt på sitt jobb. Just nu känns det bara lite trist att bloggen blir lidande. När kvällen kommer är det redan mörkt ute och den tidigare bloggivern är inte lika stark. Om mina foton tidigare inte var av toppkvalitet, så blir de rent av usla i detta mörker.

Men, med det inte sagt att inget händer. Nere i källaren spacklas det för fullt. Alla tapeter är hemma och allt kakel och klinker är bara att hämta hem från Närpes. Och jag längtar.

Längtar bland annat efter att få hemmet klart enligt principen "var sak på sin plats". Okej att det blir stökigt i skåp och garderober, men åtminstone slipper jag förvara sängkläder och handdukar på samma hyllor som jeansen inom några månader.

Dessutom får jag ju snart inreda och piffa. Och lite, lite tror jag att det kan komma att behövas ett buffelhorn på en vägg någonstans där nere.


Jag menar, vem behöver inte ett buffelhorn på en vägg någonstans?!

4 kommentarer:

 1. Älskar den där bilden! Jag behöver också ett buffelhorn! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, alla behöver vi buffelhorn! Zbh-stylisterna har gjort ett riktigt bra jobb med höstens katalog.

   Radera
 2. Gillar att ni trivs med det nya dagsupplägget! Imorgon är det torsdag, alltså nästan fredag som säkert får en helt ny betydelse nu! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oja, hur bra veckan än har gått så ska det bli sååååå sköööönt med fredag sen! :-) Kram!

   Radera