måndag 1 oktober 2012

Kort meddelande

Den som är intresserad av inredning (och som läser denna blogg) har knappast undgått att höra talas om Zelected by Houze. Normalt säljs ZbH-produkterna via hempartyn, men jag har lite tankar på att hålla öppet hus hemma hos mig så snart julkollektionen släpps nästa vecka. Jag tänker att ett sådant tillfälle kanske skulle passa den som gärna petar lite på produkterna utan att behöva boka ett eget party eller vänta på en inbjudan till ett party. 

Innan jag spikar en dag vill jag i alla fall kolla med er, om det överhuvudtaget finns intresse för ett dylikt Kvarnbacksbesök. Kommer du?

Naturligtvis kan jag också sätta in enskilda beställningar precis när som helst, så är det något någon dreglar över är det bara att säga till. Katalogerna, både höstens och julens, kan man bläddra i här och  här. Hittar du dessutom en kompis att dela på fraktkostnaden med blir det ännu roligare att shoppa!

Meddelande slut. 10 kommentarer:

 1. jupp, kommer gärna och klämmer och känner!

  SvaraRadera
 2. Jag kommer också gärna och klämmer på grejerna ifall jag får :)

  SvaraRadera
 3. Kommer gärna om datumet råkar passa i denna hektiska tid :) Vill ju förutom inredningsprodukterna gärna se ert fina hem live och skaffa mig lite inspis :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är så välkommen bara vi blir några fler! :-)

   Radera
 4. Hej! Jag kommer också gärna och se på produkterna "in real life". / Johanna S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Perfekt! Ett par till så kör vi!

   Radera
 5. Jag kommer å gärna, ifall e sku råk ti infall tå ja jehäim på höslov från Åland :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men äsch, har totalt missat din kommentar Lotta. Höstlov nu? Nu blir det nog inget känn&kläm den närmaste tiden, har en hel massa partyn inbokade så jag hinner inte... En annan gång!

   Radera