tisdag 13 november 2012

Den obligatoriska Ellos-surfen

Den industriellt romantiska trenden är inget nytt, och jag antar att de här bilderna inte bjuder på någon större nyhet direkt - men ATT jag gillar gardinerna. Vitt flurr känns varken vintrigt eller juligt, men det struntar jag i. Det vita flurret skriker om att få hänga i vårt vardagsrum.

Bild lånad från ellos.fi

Med en julstjärna i fönstret blir det väl nästan juligt ändå. Eller?!

Bild lånad från ellos.fi 

Och när jag ändå surfar runt lite så ramlar jag naturligtvis över kloss-almanackan ännu en gång. Jag veeet att den alltid-alltid skulle visa fel datum (samma datum...) hemma hos oss. Men. Men! Hur jag ska lyckas av-motivera det här klicket vete fåglarna.

Bild lånad från ellos.fi

Silvriga kottar är också ganska tjusiga. Faktiskt.

Bild lånad från ellos.fi

Men den verkliga inre konflikten just nu är denna. Hornen eller kandelabern? Urtjusig jätte-kandelaber eller galna trend-horn? Vad skulle du välja om en av dessa produkter skulle få flytta hem till dig alldeles gratis?

Bilder från zbh.fi

9 kommentarer:

 1. Gardinerna och kalendern har jag suktat efter en längre tid också, men ändå låtit bli att klicka hem dem. Jag har en annan "evighetskalender" i datarummet och det blir ju som du säger - den visar konstant fel datum.
  Svårt val det där....men jag skulle nog ha tagit hornen i det här fallet. Bara för att jag inte har någon ledig golvyta åt en så pass stor ljusstake. Men fin är den!

  SvaraRadera
 2. Med tanke på Liam, så skulle jag ta hornen. Det är ju en tid tills han når upp på väggen ;)

  SvaraRadera
 3. Hoorne så klart! :) Ljusstakan finns i alla häim, men all har ju itt e buffelhorn åp väddjen! ;)

  SvaraRadera
 4. Anna-Lena, Anette och Sofia: Och efter denna demokratiska omröstning, där buffeln fick 100% av rösterna, så är valet gjort. Hepp. :-)

  SvaraRadera
 5. hornet eftersom du har en kille som säkert vill dansa tango med kandelabern ;) och mera barn kommer säkert antar jag ;)

  SvaraRadera
 6. Skulle ta kandelabern =) Skulle passa så perfekt med gardinerna.

  SvaraRadera
 7. Kandelabern - helt klart!!
  Den kommer stå sig i många år framåt, men hornen kanske är hopplöst ute redan om en kort tid... vem vet?
  Å visst ska du satsa på flurrgardinerna!! Jättefina är dom :)
  En klosskalender har jag och jo, den visar (nästan) alltid fel datum, men å andra sidan kan man ju vända fram ett kommande trevligt datum på förhand, nåt man ser fram emot ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var fem före att ta hem kandelabern, men sen backade jag och knackade in hornen istället. Får se om jag ångrar mig sen när de är hopplöst ute... ;-) Annars gillar jag tanken att ha ett datum att se fram emot!

   Radera