måndag 26 november 2012

Sånt man kan göra en måndag

Om någon hade tittat in hos oss för bara en liten stund sedan hade man mötts av det här.


Plötsligt kom något över mig och jag både lagade mat, strök juldukar och dammsög samtidigt. Hjälp hade jag också.


Och okej, det var inte mitt smartaste drag någonsin att inleda någon form av julpyntande med den lilla hjälpande tigern i hasorna. Att dessutom göra det samtidigt som maten stod på spisen var säkert inte heller att föredra. Fast - nu kom vi så långt vi kom den här gången och med både tålamod och vänskap i behåll gjorde vi det ändå ganska bra, lilla tigern och jag.


Så, nu är det bara resten kvar då. Fortsättningen får dock lov att följa en annan dag, för alla julgrejerna finns ute i ett mörkt förråd och det där rycket som inte gick att hejda för bara en timme sedan försvann lika fort som det kom. Dessutom tror jag att ett besök i blomsterbutiken är att föredra innan jag fortsätter, det blir så mycket roligare med nåt i krukorna.

I andra halvan av köket känns det i alla fall lite lättare för ögonen. Alltid nåt.


5 kommentarer:

 1. Vilken söt liten tiger och duktig som hjälper till. Var har du hittat det svarta skyddet som du har på matbordet?? Börjar se juligt ut,snygga löpare, zbh?? =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ett skrivbordsunderlägg från IKEA, perfekt vid lillemans plats! Hålls på plats nästan jämt.. ;-) Och du har alldeles rätt, löparna är zbh!

   Radera
 2. oki doki thanks! Söker nåt liknande till min lill kille det blir juh en hel del klottande :)

  SvaraRadera
 3. Kanske det snart ligger fågelformade pepparkakor på hjärtfatet? :D

  SvaraRadera