torsdag 29 november 2012

Ugglor uppåt väggarna

Jag vet inte varför jag då och då envisas med att surfa in på Ikeas sidor, då det onekligen är ganska idiotiskt när man inte i någon som helst snar framtid är på väg dit.

För alltså. Hur söt kan en barnrumstavla vara?!
Bild lånad från ikea.

Vid vårt senaste besök i det stora varuhuset stod jag dessutom och velade fram och tillbaka över barnköket här nedan. Kanske till julen, tänkte jag. Sen blev jag dumsnål och skippade den tanken, vilket faktiskt känns sådär nu när man ser en sån här fin bild och julen närmar sig med stormsteg.

Faktiskt.

Bild lånad från ikeabloggen.

4 kommentarer:

 1. Fin uggletavla! Köket har jag också funderat på, men sen igen så skulle jag inte orka med ett minikök, stora dilemman du vet.

  Funderar på zbh-partaj. Vd tror du om februari?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter fint med ett februari-party! Vi borde spika en dag, för gör vi det innan nyår får du en rabattkupong på -10 €! Mejla fast, så ser vi!

   Radera
 2. Men köket har de ju nedsatt nu just till 89,- och frakten skulle bli 9,95,-. Så då kommer du inte ens upp i ursprungspriset ;) Klick-klick bara :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har alltid levt i tron att det kostar minst 100 euro att beställa hem från IKEA. Tackar ödmjukast för uppenbarelsen! :-)

   Radera