torsdag 27 december 2012

En mellandag

Efter oerhört intensiva och roliga dagar där släktkalasen och julmiddagarna har avlöst varandra så känns det nästan lite konstigt med lugnet som mellandagarna för med sig. Men ändå - något måste man ju hitta på. Alltså, i gott shoppingsällskap (nej, inte ettåringen) begav jag mig till Närpes och Cornelia denna morgon. När man är tidigt ute får man också plocka med sig godbitarna från reahyllorna... Vilket var precis vad jag gjorde. 


Väl hemma igen slocknade både hund och barn efter en förmiddag med morfar, och jag njöt av lugnet en liten stund. Egentligen hade en liten snabbstädning av huset knappast skadat, men jag lät bli denna gång. Gott så.


På tal om städning, det där med perfekt julstädat hem är en ganska orealistisk dröm med en ettåring i huset. Leken pågår i hemmets alla vrår, och det är väl i och för sig så det ska vara. Ikea-tunneln till exempel, den var en välkommen julklapp/inredningsdetalj som roar både mor och barn.


Och, för att inte avsluta inlägget med en vild leksaksbild, så slänger jag in denna.


Favoritblomman just nu måste vara amaryllis. Jag har till och med insett att den är så mycket ljuvligare som snittblomma och vågat mig på ett par knipsknips. Vasen är Zelected by Houze och den har också gått och blivit en av mina favoriter.

3 kommentarer:

 1. Såg ut att vara fina fynd annars! Lyx med shopping! :)

  SvaraRadera
 2. Jag är en sucker för Creams kläder och den där tröjan har jag tänkt köpa hela hösten. Älskar färgen (nästan allt i min garderob går i den nyansen) :-) Måste fundera om jag kanske skulle slå till nu då den är på rea.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, man kan inte annat än gilla Cream! Å andra sidan är jag inte alls lika såld på vårens kollektion, så att fynda bland höstens pärlor känns helt rätt... :-)

   Radera