torsdag 31 januari 2013

Grovköket del fyra

Grovköksföljetongen fortsätter - och nu är det inte mycket kvar innan det är klart.

Nytt sen sist är tapeter! Särskilt mycket vägg finns det inte i rummet, men jag var rätt så bestämd på tapetpunkten ändå. När man har en tapet som man absolut måste ha nånstans i huset, då är det inte så mycket att orda om. Och med bara en rulle så blir det både billigt och går snabbt...


Just den här tapeten var fem före att hamna i köket för ett par år sen. Sen kom fågeltapeten mellan, vilket jag inte har ångrat en sekund. Men. Att släppa den här söta kunde jag förstås inte riktigt heller...


Vi valde att flytta golvsilen från direkt innanför dörren till vid sidan om den. Tänker att blöta skor, som man kanske gärna låter stå och droppa av, inte är något man vill snubbla över när man kommer in. Vi får väl se om den tanken var vettig så småningom.


Så, nästan där alltså. Lite ström och vatten kvar. Jo, och en dörr in till hallen. Och lite fönsterlister. Och en taklampa (hjälp!). Men ja, nästan där. Lite så att jag tror att det ska bli roligt att tvätta framöver.

5 kommentarer:

 1. Fiiinfin tapet... ser bekant ut på nåt sätt! :) Och vad tvättstugan ser fin och praktisk ut! Ser fram emot att se den och resten av källaren på riktigt bara vår vardag stabiliserar sig lite och vi börjar ta oss lite längre ut i terrängen.
  Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anna! Vad kul att du tar dig tid att kika in! Och angående tapeten... great minds think alike, vet du... ;-) Välkommen precis när som helst!

   Radera
 2. Ni gjorde HELT rätt i att flytta golvsilen till sidan, för vi har den mitt på golvet och där snubblar man minsann över skorna när man stiger in. Vi har tyvärr skåp på båda sidorna så det fanns ingen möjlighet att flytta den till sidan hos oss.
  Superfin tapet, den blev pricken över i!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, skönt med lite golvsilspepp! :-)

   Radera
 3. Tror också det är smart med golvsilen vid sidan om... Skulle också satt vår vid sidan om om det bara skulle gått.

  SvaraRadera