söndag 20 januari 2013

Saker som kan hända...

Det är länge sedan mitt senaste inlägg under följetongen "Saker som kan hända när man vänder ryggen till", men nu är det minsann dags.


Vad det är som ligger på golvet? Hundens torrfoder.

Det roligaste av allt? När jag istället för att anamma den stigande paniken valde att lugnt och sansat fånga situationen på film. Det spelar ingen som helst roll att städningen efteråt tog en evighet och att Nemo nästan blev utan mat på kuppen, när komiken kom emellan. Himmel, vad jag skrattade. Tänk dig en liten ettåring som med sopkvasten i högsta hugg går runt och skyfflar mängder av torrfoder under kyl och frys och överallt, samtidigt som han hötter med armen och säger ajaj, ajaj.

Jag skrattar nästan fortfarande.

4 kommentarer:

 1. Ja minsann alltmöjligt kan hända,
  när man har smått folk i huset.
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 2. Haha, ja det kan det verkligen!

  SvaraRadera
 3. Oh, Goooood! JAG skulle inte ha pallat att stå och FILMA :D ÖNSKAR dock att jag skulle ha liknande på film för visst är det ju kul sen i efterhand :) Va långt o fint hår lillkillen din har :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, inte jag heller trodde jag skulle palla - men sen var det bara så himla humoristiskt att det inte gick att låta bli att skratta. Jo, håret ja... Skulle nog vara på tiden med ett frissabesök, men hur får man dem att sitta still?! Nätt och jämt att jag hinner toppa luggen innan tålamodet sinar...

   Radera