lördag 2 februari 2013

Den nya favoriten

I höstas, när jag inledde min försäljarbana hos Zelected by Houze, orkade jag ännu använda en del av produkterna jag sedan packade ner inför varje visning. Och sen upp igen efter partyt. Efter ett tag blev det förstås väldigt tjatigt, och jag fixade dubbletter av ett par produkter jag verkligen ville ha själv. Sen fick alla visningsvaror stanna i lådorna, och så har det varit sen dess.

Tills nu. Snacka om att ha fått en ny favorit! Det stoooora fatet Ghandi med en diameter på 46 cm passar så perfekt på vårt vardagsrumsbord att jag spår en ny packa-upp-packa-ner-framtid. En ny storfavorit, helt klart.

8 kommentarer:

 1. Fatet har jag också spanat in, men tror inte jag har plats för den på något vettigt ställe. Kan ju inte köpa den och sätta in den i skåpet heller.... :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Perfekt läge att vara värdinna och kunna testa sig fram och se var fatet kunde tänkas passa! ;-) Fast nä, inte i skåpet i alla fall!

   Radera
 2. Ser riktigt fint ut det där Ghandifatet! Är det väldigt silvrigt eller mera antikmässinghållet? Du gissar väl vilket jag skulle föredra? ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, kan tänkas att fatet är lite för silvrigt... ;-) Som bollen Belle, om du minns?

   Radera
 3. Hej! super snyggt fat verkligen, och passar utmärkt hemma hos er =) Fanns så mycket fint i den katalogen så jag kan inte bestämma mig för vilken som är favoriten =)=)=) Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och jo, det är svårt att bestämma sig när det finns mycket fint. Trevlig helg du också!

   Radera
 4. Fatet är verkligen fint, jag förstår dej.
  Trevlig lördag!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera