måndag 11 mars 2013

Buzzning pågår

Har ni sett de nya Valio Onni-produkterna i barnmatshyllan? Jag är ju en sån som sällan testar nyheter, utan kör hellre på säkra kort. Men, när man får den äran att buzza de nya ätklara grötarna och vällingarna, så tackar man ju inte nej. Och vilken tur, egentligen - vi har en ny favorit här i huset. Själv tyckte jag den var något seg i konsistensen, men lilleman slukade sin kvällsgröt. 2 dl på 2 sekunder, ungefär.


Den nya favoriten är den här, äpple-havregrynsgröt. Utöver den finns ett gäng andra smaker också, alla med den gemensamma nämnaren att vara tillverkade av färsk finsk mjölk. Bland grötarna hittade jag smakerna spannmålsrik lingon, fyra sädesslag, hallon-havre, hallon-blåbär och äpple-havre och bland vällingarna fanns havre, majs, fyra sädesslag, potatis-morot och ris.

Om du också vill bli en buzzador och få möjlighet att testa på nya produkter alldeles gratis, så kan du anmäla dig här.

2 kommentarer:

  1. Jag är ingen buzzador, men potatis-morotsvällingen har varit en storfavorit läääänge i detta hushåll. Semper har en ny (för mig) vällingsort också som också visade sig vara en favorit, nämligen fullkornsvälling med plommon-banansmak. Ingen valio-produkt, men ack så den gick hem hos fröken.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man ska med andra ord inte bara göra "som förr" då det finns oupptäckta favoriter i hyllorna... Bra att veta. :-) Vill du inte bli buzzador då? Klickklick!

      Radera