söndag 2 juni 2013

Youtube-pärla och målartankar

Den senaste tiden har korta Youtube-filmsnuttar mest handlat om vilda djur, eftersom lillkillen har upptäckt både apor och lejon. Men alltså. Ramlade över den här i dag och kan inte låta bli att skratta.

Titta! Och klicka bort reklamrutan som skymmer undertexten!


Så där annars är det så småningom dags att vårda sina knutar genom att sätta färg på huset. Det ska vara gjort innan midsommar, heter det ju, så vi är på gång. Vitt ska det vara, det har jag vetat sen vi började bygga. Vitt alltså - hur svårt kan det va´?


Svårt, visar det sig. Icke-picke-pö mellan färgproverna och jag blir ändå inte klokare. Det vita hus jag drömmer om ska vara varmt och inbjudande, inte bländande. Om du alltså sitter på den perfekta färgkoden till det vita huset så är kommentarsfältet ditt!

6 kommentarer:

 1. Hej vi måla vårt hus samma vit som heikius mässhuse, fin färg tycker vi :) h linda

  SvaraRadera
 2. Vi har använt oss av F500, Enkeli på väggarna inomhus, men den tycker skiftar för mycket i blått hos oss. Lycka till i färgvalet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Enkeli fanns faktiskt representerad bland alla dessa färgprover... :-)

   Radera
 3. Vi använde färgen Tuulikki (så hette den, från Vasa Färg), en vit som har en gnutta svart i sig. Jag ville inte ha gult i det vita, tycker det ser smutsigt ut... Grannarna har en aning rosa i sin vita färg, också fint!
  Lycka till, inte lätt, jag vet...
  Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blev väldigt nyfiken på vitt med lite rosa i, men sen föll valet på riktigt vitt i alla fall. Tack för din kommentar!

   Radera