söndag 8 september 2013

Cream

Det finns ett klädmärke, som mitt hjärta klappar lite extra för. Och om det nu skulle råka sig att tomten läser, så är det just den här koftan ur deras "year end 2013"-kollektion som skulle passa extra, extra bra i min garderob.

Bild lånad härifrån

Cream alltså. Att jag gillar.

5 kommentarer:

 1. Mitt hjärta har slagit väldigt hårt för Cream de senaste 2-3 åren, men nu börjar jag tappa intresset lite. Visst finns det ännu godbitar, men jag tycker inte alls deras senaste kollektioner har motsvarat mina förväntningar, (fast höstkollektionen ser lite bättre ut än sommarkollektionen). Så nu när jag rensat garderoben har jag faktiskt plockat ut många Cream-plag som ska ut på huuto.net inom kort. Huuto är annars ett bra tips om man vill fynda Cream-kläder lite billigare :-) Hoppas du får din efterlängtade kofta! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var inte alls övertygad i början av året heller, när vårkollektionen kom. Men nu finns det istället massor jag gillar. Överlag är höst en bättre kläd-årsid, kan jag tycka. :-) Tack för tipset om huuto, ska kolla läget där! ...men ska du faktisk sälja? Tänk om du ångrar dig...?! ;-)

   Radera
  2. Jo, jag ska nog sälja, de plagg jag har är ganska romantiska i stilen och jag har övergett den stilen till viss del den senaste tiden. Tycker det är roligt med omväxling och förnyelse, både på inredning och kläder :-) Och inredning och mode går ganska mycket hand i hand för mig, just nu vill jag bara ha zebra och leopardmönster t.ex :-D

   Radera