måndag 2 september 2013

Trenderna

Att det går trender i så gott som allt är ingen nyhet och inredning är såklart inget undantag. När man surfar runt på inredningsbloggar och -shoppar så hittar man både blanka metaller och safari just nu. Jag gillar både blänket och djurmotiven, men som vi alla vet så börjar man tycka om det mesta bara man ser det tillräckligt många gånger...

Vi på Zelected by Houze vill såklart inte vara sämre.Jag beställde aldrig smyckestället "Black jewel" här ovan till min visningskollektion. Vilket jag kanske-eventuellt kommer att ångra, för nu har jag ju sett bilden så många gånger... En av de produkter som jag nog beställde, och som jag ser otroligt mycket framemot att se i verkligheten, är lyktan "Dakar" på lilla bordet här nedan. Må den vara lika rejäl i verkligheten som på bild.
Överlag storgillar jag våra kökshanddukar. Jag tycker att kökshanddukar enkelt piffar upp ett kök, samtidigt som det är ett ganska förmånligt sätt att ta in lite "trend" i hemmet - om man känner för det. Bland höstens nyheter i textilhyllan finns alltså dessa båda handdukar. Gissa om en zebra kommer att hänga hemma hos oss?!
Å he va he.

Samtliga bilder är Zelected by Houzes egna, kommer härifrån.

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Ja, det ska bli riktigt roligt att få hem den och se i verkligheten också. Tippar en ny storfavorit bland våra produkter... :-)

      Kul att du också gillar!

      Radera