tisdag 10 september 2013

ZbH-leverans

Det är onekligen med en liten känsla av julafton, som man öppnar låda efter låda då höstkollektionen äntligen har hittat fram... Tyvärr kom bara ungefär hälften av produkterna, och jag får tålmodigt invänta ytterligare en låda innan jag känner mig helt komplett att köra i gång säsongen. Och innehållet? Ojojoj, beskriver väl känslan efter att ha pajat mig genom grejerna.

Golvljusstakarna längre ner är en ny variant av våra gamla trotjänare som ser precis likadana ut, men i modell mindre. Och ja, de är himla tjusiga, både som bords- och golvmodell.


Inför varje säsong har jag en känsla av vilka mina favoriter kommer att bli, och varje gång överraskas jag när det visar sig finnas en och annan pärla som jag inte hade räknat med på basen av bilderna. Mattan här är ett typexempel. Jag hade verkligen inga stora förväntningar, men oj så fel man kan ha.


Den är ungefär så fin som en handvävd trasmatta i läder kan bli. Den tillhör dessutom en produktgrupp som vi kallar "showstoppers", vilket innebär att den har ett extra förmånligt pris. Jag tippar den som höstens storfavorit, och jag inser redan att jag borde se till att få hem en matta till för att inte behöva rulla den av golvet inför varje visning...

7 kommentarer:

 1. Ojojoj, vilka godingar.. Hoppas någon bjuder mig på party!! Eller så kommer jag på hembesök och ser grejerna irl. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är så välkommen, alltid! Hör av mig om jag ordnar med visning hemma... Eller, som sagt, närsomhelst! Vill nog träffas snaaart! :-)

   Radera
  2. Är söndag too soon? :P Jag är jaktänka och söker mig gärna bort från hemmet för att behålla någon sorts mental hälsa. Agnes är otroooooligt intensiv nuförtiden, men det vet väl du också hur det är med 2-åringar. :)

   Radera
  3. Jaa, kom på söndag!! Förmiddag? Så lunchar vi här, såklart.

   Radera
  4. jajja! Vi dyker upp där efter 9.30. Sopiiko? :)

   Radera
  5. Tack. Vi kommer. Hör av mig om något ändras..

   Radera