onsdag 16 oktober 2013

Hurra för bloggen!

Tro det eller ej, men det var faktiskt min pappa som uppmärksammade mig på att jag i skrivande stund nästan är uppe i 100 000 visningar.


Hurra, hurra!

Och, vad är väl ett hundratusen-jubileum utan lite lotteri? Så, om du också känner för en zebra i ditt kök, så kan du med lite tur få en i din postlåda ganska snart!


Höstens häftigaste kökshandduk kan du alltså vinna, om du kommenterar det här inlägget. Eftersom jag själv hittar på lotterireglerna, så har du såklart större chans att vinna om du berättar nåt kul här i kommentarsfältet.


Heja, heja! En vinnare drar jag på lördag kväll klockan 18.00.

12 kommentarer:

 1. Vill gärna vara med i utlottningen. Trevligt och GRATTIS att 100 000 gått sönder!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 2. oj iiiik vad jag vill ha en zebra (både riktig och kökshandduk) så hoppas på vinst!!!//Anna U

  SvaraRadera
 3. Vill gärna vara med i utlottningen av kökshandduken.Grattis till de 100 000
  visningarna.Hälsa din man och säg att han var så stilig i sina nya byxor idag.
  Carina

  SvaraRadera
 4. Jag har zebra i hallen och vardagsrummet och på mina kläder, men inte i köket! Ännu i alla fall. Det är ett måste med zebramönster i höst så självklart vill jag ta chansen att vara med i utlottningen. Nåt kul? Kanske att jag har höstlov resten av veckan och ska baka tårta :-)

  SvaraRadera
 5. Vad hände med min kommentar? Skrev en tidigare idag. Hmm.. Deltar gärna i utlottningen. Har zebrarandiga köksgardiner men det känns som om något saknas, kanske är det kökshandduken som är pricken på i:et, grädden på moset, ja du vet. H. Superflunssig, supertrött, supermorsa med supertrotsig dotter och supersnäll bebis!

  SvaraRadera
 6. Hey ho, come on home to me you zebra!

  SvaraRadera
 7. Jag har ingen zebra men det kanske behövs en för att det ska se bra ut.....
  Deltar gärna i utlottningen:)

  SvaraRadera
 8. Jag vill vara med! Vi har haft en katt i sovrummet, en hund på besök i vardagsrummet, råttor har vi överallt, (dammråttor) Det enda som jag känner att jag saknar är en zebra i köket...
  /SverigeSussie

  SvaraRadera
 9. I mitt lila kök skulle zebran passa bra./ Carina

  SvaraRadera
 10. Grattis o jag vill gärna va med i lotteriet.Brukar vara in å läsa men har inte kommenterat något.
  Margaretha i Rangsby

  SvaraRadera
 11. Grattis till bloggen. Är med i utlottninen. Berätta något roligt...hm.. vet int hur roligt det är men har tänkt satsa lite på mig själv. Funderar på att åka ensam på resa...Få bara vara för mig själv... lämna hemma 3 barn o man...
  En zebra skulle jag inte säga nej tack till..
  He ett skönt veckoslut!
  -Lotta-

  SvaraRadera
 12. hej! jag deltar gärna i utlottningen! fick huselement v 32 hit till Petalax så vi är i full gång med isoleringen nu.. pust! en zebrahandduk i det blivande köket skulle värma det trötta bygghjärtat nu :) h. Johanna

  SvaraRadera