torsdag 3 oktober 2013

Julstämningen...

...kryper sig kanske inte på riktigt än, men en liten försmak får vi i alla fall när årets julkatalog från oss på ZbH presenteras i dag.


Om man klickar HÄR så kommer man direkt till den digitala katalogen. Vill man hellre se grejerna live och bläddra i en riktig papperskatalog, så passar det utmärkt att boka en visning om ett par veckor.

Glädjande nog är några av favoriterna från i fjol tillbaka - och bra det med tanke på hur snabbt vissa grejer sålde slut då. Om det var någon av er som blev utan stjärnor "Stella" eller ängeln "Angelina", så gäller det att vara snabb i år istället!

Jag är också glad över att kunna presentera vår nya serie "Angels by Houze", som alltså är en textilserie med kuddfodral och löpare med broderade änglavingar. För varje sålt kuddfodral eller varje såld löpare ur ängla-serien så skänks en summa till välgörenhet - för att förbättra vardagen för kvinnor i Indien.


Och vet ni, jag har världens bästa julklappstips på lager. För även om man har femtioelva plädar från förr, så stoppar man gladeligen in dem i garderoben när man kommer över den mjukaste, skönaste och snyggaste pläd man någonsin sett. Mjukare än mjuk är den - om man fattar inte förrän man tummar och känner på den. På min senaste visning såldes fem plädar, vilket nog också skvallrar en del om hur bra den är.

3 kommentarer:

 1. Ljuvliga saker i den katalogen! Kan man beställa direkt av dig om man ev inte vill ha ett party?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Kul att du gillar! Man kan absolut beställa direkt! Då är frakten lite dyrare, 10,90, men man kan ju alltid hitta en kompis att sambeställa med! Mejla mig om du är intresserad, så kan vi höras närmare!

   Radera
  2. Mejladressen är: petra.wide@zbh.fi

   Radera