fredag 27 december 2013

Den försenade julbloggen

Det både känns som och är en halv evighet sedan jag senast bloggade, och även om jag trodde att jag hade kameran full av bilder att visa så blir dagens bildskörd tyvärr ganska mager.

Men jo. Julen kom och gick i en ryslig fart, middagarna avlöste varandra och speciellt på julafton var spänningen olidlig för familjens yngste. Julklapparna bildade ett tåg och gossen nästan vibrerade av iver, samtidigt som klapparna mottogs och delades ut med stort engagemang.


Framåt kvällen insåg vi också att förpackningarna var minst lika roliga som innehållet i julklapparna... Kanske bra det, eftersom majoriteten av själva innehållet i klapparna kräver någon form av vinterväder utomhus, då skidor, sparkstötting, skridskor, snöskotta och en ny vinterhalare gömde sig bakom de vackert paketerade gåvorna.


Så jo, vädret kunde ha varit lite mera vintrigt dessa lediga, lata dagar. Men också med trist väder så försvinner dagarna som sagt lika fort som de kommer. Vi tar dem som de kommer, dagarna, och försöker hinna träffa och umgås med nära och kära så mycket det bara går.

4 kommentarer:

 1. Samma här lillen lekte mest med allA pafflådor som kom :) men dottern som fick en tv så ser man inte av mera sitter bara på sitt rum och säger att hon har "myslyx" heheeehee.... Ha de gött :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, "myslyx" är absolut ett ord att ta i aktiv användning, tycker jag! :-)

   Radera
 2. Hej på dig! Härligt med barn och förpackningar! ;o)
  Hoppas att du får ett Gott slut på 2013 och ett underbart 2014!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Jo, vi fick oss alla ett gott skratt! :-) Tack detsamma till dig!!

   Radera