onsdag 15 januari 2014

Zelected by Houze - våren 2014

...trumvirvel...

Med glädje kan jag presentera vårens rykande heta kollektion från Zelected by Houze.

Katalogen ser ut så här, och dess framsida sätter stämningen för resten av innehållet också - svart, vitt, amuletter, etniskt och en och annan liten färgklick.


Spontant är bilden nedan min favoritbild. Höstens marockanska lykta "Dakar" med vårens nya kuddfodral "Marocco". Här i turkos accent...


...och här med ännu mera färg, i rosa.  Den lilla buddhan i cement, som skymtar bakom, är också en nyhet för våren. Och förstås den läckra ljusstaken, med lite andra former än vad man ser i var och varannan butikshylla.Utöver kuddfodralen så presenteras också kökshanddukar i samma mönster, vilket känns som en välkommen färgklick i ett vårigt kök. Lyktan "Breeze" här nedan känns också mitt i prick, åtminstone när det kommer till min personliga inredningssmak.


Eftersom jag än så länge bara har tillgång till skärmdumpar, så är vissa av bilderna tyvärr lite suddiga - men man ser åtminstone någotsånär vad det är på bilden nedan. Nyhet nummer två i textilväg är alltså dessa medaljongmönstrade textiler, som fås som kuddfodral, kökshanddukar och...


 ...bordslöpare. Här visas också keramikserien, besticken och de båda glasmodellerna på bild.


Trasmattan i läder skrev jag om redan för någon dag sedan, och utöver att komma i måtten 140x200, så kommer den också att finnas i 80x240. Här nedan också lyktor och urnor bland vårens nyheter.I vår vänder ZbH dessutom blicken mot badrummet, och presenterar en hel serie med textiler och produkter enkom för detta "zpa". På bilden syns vår nya handduk, tvål och den vita badrumsmattan - som också kan fås i grått. Korgen med lock känns också rolig, och den kommer i två storlekar, perfekt till exempel för förvaring av toalettpapper.


Vill du se mera? HÄR ska du klicka för att bläddra i katalogen i sin helhet. Klick-klick. Känns kliet i fingrarna av? Från och med februari kommer jag gärna och visar våra produkter på inredningsparty hemma hos dig som bor inom körvänligt avstånd från Harrström. Det är såklart också möjligt att beställa direkt via mig, utan visning.

Min e-post adress är: petra.wide@zbh.fi

6 kommentarer:

 1. Tack för din fina uppmuntrande hälsning inne hos mig!
  Önskar dig en skön kommande helg!
  Kram, Mona

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du också njuter av helgen, och solen som visar sig! :-)

   Radera
 2. Oj neej! Ja måst ha en sånde medaljongkudd! och ande löparen! :) å dide vinglasen e ju noo väldigt fina å..

  SvaraRadera
 3. Där var jag in och raderade några hälsningar! Måste vara någo fnurr på tråden när det matade ut fem likadana. Fint med många kommentarer :o)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland funderar man nog över hur det kan bli med den här tekniken. Men många kommentarer är ju kul, hihi.

   Radera