måndag 21 april 2014

Sol och kaffe på trappan

Det blev påsk och även om det utlovats värme, så kändes den lika plötslig som oväntad när den väl kom. Det som i går var en ganska kylig förmiddag, blev en desto varmare dag - och cykelturen hemåt var skön efter en liten lekstund hos kompisarna. Man kan ju inget annat än le lite fånigt när solens strålar värmer, och man påminns som vad som komma skall. Sol och sommar, snart.

Jag är ju inte direkt den som landar i någon form av trädgårdsarbete så snart solen visar sig, trots att jag också gillar blomster och grönt. Men, utelivet lockar ändå. Med en son som gärna kokar soppa på det naturen bjuder och som njuter av att springa platsernafärdigaGÅ fram och tillbaka, så är det inte så dumt att vara ute ändå. Och le lite fånigt i solskenet.


I nya kaffemuggen från H&M Home smakar kaffet på trappan dessutom extra gott. För jo, just nu överdoserar jag rejält med de läckra marrakech-mönstren som finns precis överallt. Det som är vackert är vackert, så varför inte både i soffhörnet och i köksskåpet?

2 kommentarer:

 1. Hej Petra! Nu kan vi nog le i äggskägget minsann!
  Härliga tider framöver! Vilken vacker mugg!
  Ser att ni har något trevligt på gång i båthuset i maj!
  Ha det så gott! ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej på dig och tack för din kommentar! Du är så välkommen till båthuset i maj, hoppas att du dyker upp!

   Radera