måndag 18 augusti 2014

Zelected by Houze höstsäsong 2014 är här

Efter en extremt varm sommar, så har dagens ihållande regn nästan känts en smula skrämmande. Lite "är hösten här nu, redan?", samtidigt som jag överlag gillar årstiden som komma skall. En orsak till höstiver är i alla fall alla nya, spännande kollektioner som dyker upp - och i dag är det min tur att presentera höstens nya ZbH-sortiment. Som många av er vet, så försvinner en hel del av våra inredningsartiklar varje säsong, vilket innebär att det dyker upp lika många (och fler) nyheter två gånger i året. Och - i år är inget undantag.

Låt mig alltså presentera hösten hos ZbH i form av ett riktigt bildregn. Tjohej!
I höst ser vi mycket metallic-färger i hela kollektionen. Koppar, silver och guld ger värme och elegans till hösthemmet, och så är det ju lite lyxigt också.Som vanligt har ZbH en helt egendesignad textilkollektion, där färger och mönster växer till sig och utvecklas säsong för säsong. Djurtrenden håller i sig, vilket också syns på våra kuddfodral.
Fler och fler större produkter dyker upp. Lampor, tavlor och denna ljuvliga väggklocka är några exempel på det.
Sådär personligen så är det sånt här jag smälter av. Finaste lyktan. 
I våras var det väldigt många som blev besvikna när den supermjuka teddy-pläden "Zermatt" tog slut i lager. Nu är den tillbaka, så du som vet att du vill ha en ska inte vänta... Mattan nedan om sängen är en välkommen nykomling, i måtten 140 x 200 cm. Tjusig, eller hur?!Buddha har hängt med i lite olika utseende och färg under alla mina säsonger som ZbH-säljare, och i år kommer den traditionella ljushållaren i ett mörkt metallic-skimmer.
 En del av de alltid lika omtyckta kökshanddukarna kommer numera med fransar. 


Om du vill se fler bilder, och också ha lite koll på prisuppgifterna, så hittar du höstens katalog i sin helhet här. Mig får man kontakt med på mejladressen petra.wide@zbh.fi, och som vanligt så går det precis lika bra att beställa direkt som att boka en visning senare i höst.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar