söndag 1 mars 2015

Babyplagg

När jag inte handlar barnkläderna på loppis, så är det ofta till Lindex jag styr kosan. Och visst kan de det här med att skapa småttiskläder där också! Titta nu bara vilken söt serie som har dykt upp.

Bilder lånade från Lindex

Och nu, nu är det inte lång tid kvar alls innan vi har ytterligare en liten att kalla vår här i huset. Inför nummer två så har vi redan det mesta, naturligtvis. Jag känner faktiskt knappt av några större behov att skaffa något, även om jag har lyckats tappa bort täcket i modell mini och det kommande barnrummet fortfarande mest fungerar som skrubb. Det ordnar ju sig. Men några små mini-plagg, som inte är urtvättade, tycker jag ändå att den nya, lilla familjemedlemmen ska få. Såklart.

Just dessa skogsplagg är så otroligt söta. Enligt hemsidan är de dessutom gjorda av ekologisk bomull som är odlad utan kemiska bekämpningsmedel och utan konstgjord näring, vilket känns extra viktigt när det kommer till kläder åt de allra minsta. Dessutom lärde jag mig förra gången att en body i omlottmodell alltid är att föredra, så slipper man kämpa plaggen över huvudet på de små.

Så jo. Några skogsplagg kommer jag nog att skaffa. Utöver det där täcket som jag inte fattar vart det kan ha tagit vägen.

6 kommentarer:

 1. Men så härligt att ha en ny familjemedlem på kommande! Grattis! ♥︎
  Ekologisk bomull önskar jag hade funnits som alternativ när jag blev mamma!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jo, nu är det spännande tider...! ♥︎

   Radera
 2. Trevligt med bebisnyheter! :-) Kom och hälsa på sen nån gång till stället som börjar med y och slutar med a. Må så gott! /Sofie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänker nog på er, och hoppas vi råkas sen någon gång under våren! Roligt att du kommenterade! :-)

   Radera
 3. Grattis! Vad härligt med en liten baby på kommande! Visst finns det många härliga små babykläder och denna serie ser jättegullig ut!

  kram Sabina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det finns verkligen hur mycket sött som helst i butikerna när man kollar på småttiskläder, roligt det!

   Radera