tisdag 27 oktober 2015

Barnadrömmen

Jag vet inte riktigt när det hände sig att min lille kille plötsligt blev stor och planerande nog att ha egna önskemål om inredningen i sitt rum, men nu är vi där. Och det som allra, allra mest lockar en fyraåring med storslagna idéer och vida initiativ är en alldeles egen loftsäng. Att få sova högt upp i taket och kunna ha sitt skrivbord under.

Kanske i övermorgon frågar han ivrigt. Eller i överövermorgon? Man vill ju att ens barns ska trivas i sitt rum så inte mig emot på något sätt alls. Och även om det kanske inte blir aktuellt med några nyinköp vare sig i övermorgon eller i överövermorgon, så kommer ju så småningom dagen då lillasyster ska flytta ur sin spjälsäng och precis som alla andra småsyskon i världshistorien få ärva. I det här fallet storebrors barnsäng på 160 cm. Så jo, visst kan det bli aktuellt med en loftsäng.

Mest av allt önskar han sig nog den här. Ikea är som bekant väldigt duktiga på att skapa mycket möbel och fiffiga lösningar för pengarna, och eftersom en sådan här redan står hemma hos goda vänner så vet vi att det är ett bra alternativ.

Från IKEA.

Men nog hittar man också andra tjusiga loftsängar då man bläddrar sig genom nätet. Som den här.


Härifrån

Om mamman själv fick välja och pengar inte vore något hinder, kanske. Det kloka och vettiga i att spara kvadratmeter genom att ha skrivbordet under sängen känns plötsligt mera avlägset då man tänker myyysig koja. Lillkillens reflektion kring denna söta då? Men, mammaaa - den där är för beeebisar. Jahaja. Tillbaka till Ikeas version med mycket hyllor, skåp och ett rejält skrivbord under.

Gott så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar