måndag 19 oktober 2015

Scones

Scones måste väl ändå vara det allra, allra enklaste sättet att sätta lite guldkant på en vanlig frukost eller ett enkelt kvällsmål? Tre minuter rörande av smet, en stund i ugnen och så har man rykande varmt bröd. Snabbare än att tina en limpa, nästan.

Ingen orsak till oro. Bröden hann inte bli kalla, trots att jag fotograferade dem.

Bara fem ingredienser, och särskilt noga med mått är det minsann inte heller - det blir bra ändå. Överlag så blir recept som inte tål att höftas lite med sällan långlivade hos oss. Så. Har man mjölk, mjöl, smör, bakpulver och lite salt så kan man också ha bästa brödet.

Dock kanske inte det vackraste.


2 kommentarer:

  1. oooh, har helt glömt bort scones. det är så lätt men ändå så gott! vet vad vi äter till kvällsmål idag :)

    SvaraRadera