onsdag 24 februari 2016

Kärlekspilar

Man trodde ju inte riktigt att bloggen som socialt medium i konkurrensen med alla andra snabba medier skulle stå sig, men faktum är att det åtminstone känns som att bloggarna i Svenskfinland blomstrar som aldrig förr. Linn levererar tankeställare, självklarheter och dråpligheter på löpande band, Eva skriver inte lika ofta som tidigare, men det spelar ingen roll då det är så trevligt att läsa och Camilla får mig att ooh:a över mäktiga och trolska bilder. Maria har jag ganska nyligen hittat till, och hos henne får jag riktiga inspirationsinjektioner. Får för mig att sortera ur garderober, och sånt.

Dessutom är det så fint att ha bloggande vänner. Min vän Sofia fyller sin blogg med vardagsbetraktelser varvat med verkligt tänkvärda inlägg - och jag bara önskar att hon skulle skriva meeera. Och så Fanny förstås. Brorsans sambo, som familjens fyraåring ser som sin bästis och som har kommit att bli en i familjen.

Så jo, nog finns det fina bloggar och bloggare. För att bättre sent än aldrig haka på Siljes uppmaning att lyfta och peppa dem som förtjänar det. 3 kommentarer:

 1. Vad roligt att du också hakat på, och vad många fina bloggar du tipsat om Petra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns ju så väldigt många fina, så det var lite svårt att bara välja några... :-)

   Radera
  2. Håller verkligen med :)

   Radera