onsdag 6 april 2016

I ett födelsedagspaket till en prinsessa

Lillasyster fick en alldeles underbar och önskad present då hon fyllde år - något som i sin låda mest såg ut som en anspråkslös hög med vitt lakanstyg var i själva verket den vackraste av sänghimlar.

Planen var förstås att göra en myshörna - koja - i hennes rum med just en sådan, och visst blev det en mysig liten vrå. Med en mjuk madrassbit och kuddar i mängder, så är det skönt för både stor och liten att ta sig en och annan sagostund tätt bredvid varandra därinne.
Själv är fröken väldigt förtjust i sitt nya krypin och håller gärna till därinne. Lägger sig raklång och tittar uppåt. Kikar fram och ger ifrån sig riktiga glädjetjut. Och ramlar sedan rullandes ut, då madrassen fortfarande är lite för hög för att bemästra - men är lika nöjd ändå.

Numera är det också rätt så sällan som hon tar sig tid att ligga ner en stund och begrunda världen, men det gör hon härinne. Små ögonblick i alla fall, tummandes på någon grej eller med en liten docka under armen som hon då och då siktar en puss eller två mot. Smack säger det, när hon smäller tungan i gommen och anser sig pussas.

En sänghimmel alltså. En riktigt trevlig grej i ett rum för en liten.
Om någon undrar så kommer den härifrån (affiliatelänk).

2 kommentarer: