tisdag 12 april 2016

Maxomorra - spring 2016 Drop B

 Inlägget i stolt samarbete med Maxomorra.

Det var förstås inte bara storebror som fick något vackert i paketet från Maxomorra. Lillasyster fick också några härligt lekfulla plagg, i den skönaste av ekologisk bomull.
Den här lilla fröken har annars fått kläm på det där med att charma folk. Hon skojar friskt - så där som man gör när man är året gammal, genom att till exempel låtsas ge något och sen skrattandes dra tillbaka armen i ett snabbt ryck och sedan bjuda på ögonkontakt av den där sorten som får en att smälta. Allt fler tänder sticker fram, och hur jobbigt det än är när de ska genom de arma piggarna, så är det ju skönt att inte vara tandlös längre. Åtta stycken har hon nu och med hjälp av dem fortsätter hon att utforska världen. Vilket säkert låter trevligare än vad det i själva verket är, men det hör ju också barnatiden till att gräva diverse ur munnen på de små.

Och så har hon, som du ser, upptäckt pukyn. Inte bara som promenadstöd, utan ändamålsenliga, rejäla cykelstunder med lycka i blicken.

Så jo. Utveckling i raketfart - i vackra, nya vårplagg.

Min tråkiga pollenallergi till trots så skapas en varm längtan till sommaren - och jag blir faktiskt lite förvånad själv. Här har jag gått runt och trott att solsken och snittblommor är det snabbaste sättet att skapa efterlängtad förnimmelse av riktigt varma dagar, men så är det en ljuvlig liten barntröja med korta ärmar och knubbiga armar som gör det.

Tack till Maxomorra! @maxomorra_official

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar