tisdag 31 maj 2016

Sommarstart

Dagar så pass varma att man riktigt känner att den är här nu, sommaren - det blev vi plötsligt väldigt bortskämda med. Att dessutom se sin förstfödda skjortklädd och sjungande, längst fram i kyrkan bredvid alla kompisar, gör något med en. Värmen spred sig inåt, så att säga. 

En halvtimme ägnad för de minsta i kyrkan kan onekligen kännas rätt så speciell, hann jag tänka samtidigt som jag njöt av att ha en pojke stor nog att sitta stilla, lyssna och följa med. Våravslutningar är fina saker för en liten. Bekymmerslösheten. Ivern. Och så lite, lite nervositet på det.

Fast det är inte bara en sista dagisdag och våravslutning för vår fyraåring som är spännande just nu. På söndag har vi officiell invigningsfest av aktivitetsparken här i Harrström. Parken, som är en sådan pärla i vår by och som jag är så glad över, har gått från idé till projekt till underbar plats på ungefär tre år. Och nu på söndag firar vi den. Äntligen.

Med en riktigt spännande gäst dessutom...
...Pippi Långstrump! Hur häftigt som helst! Så, nu på söndag rivstartar vi sommarlovet med några roliga timmar tillsammans i parken. Välkommen med att fira med oss!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar