onsdag 28 juni 2017

Sommarbarn

Vi har sommarlov. 

När man smakar på ordet, sommarlov, så är det lent. Solsken och glass och lata dagar. Och det är det ju. Även om dagarna knappast är lata, utan snarare så intensiva att jag varje kväll somnar alldeles urlakad och matt. Urlakad, matt och lycklig förstås.

Sommartjej i sommarklänning från favoriten Maxomorra.

Den här tjejen har hunnit bli ett par månader på två. Ljuv och glad och intensiv och envis är hon. Sällan är det något annat än full fart i detta lilla flickebarn, och hon är högt och lågt och på rymmen däremellan. Fylld av nyfikenhet och iver, och utrustad med snabba ben som redskap för stillande av nämnda egenskaper. Och så tydligen stor nog att få för sig att den välbehövliga middagsvilans tid är förbi, vilket leder till full rulle från morgon till kväll. Utom en och annan paus framför barnkanalsappen, då jag åter en gång påminns om hur bekvämt barn av i dag serveras underhållning. 

Underbara unge. Två år liten på jorden och redan så färdigt fylld med personlighet. Så jo. Även när jag fräser av trötthet så är det sist och slutligen riktigt bra. Ju.

2 kommentarer: