tisdag 6 mars 2018

Snart tre år stor på jorden

För exakt tre år sedan var vi ännu ovetandes om vem det var som alldeles snart skulle komma till oss. Jag kommer ihåg att jag som höggravid hade den värsta influensan jag någonsin drabbats av och att veckor och dagar till sist kändes väldigt tunga och väntan evighetslång.

Tills den en dag var slut och hon kom till världen.För exakt tre år sedan visste vi ännu inte vem hon var och skulle bli, men om bara några få veckor har vi fått rå om henne precis så länge. 

När det kommer till ens barn så blir ju tid så väldigt relativ och tre år känns på så väldigt många olika sätt. Hon både kom nyss och har varit med så länge. Och visst är det märkligt, att i samma andetag känna just så. 
Hon, den lilla med det breda känslospannet och de starka åsikterna ska snart fylla år. Hon som både hörs, syns och vågar, i en värld som finns till för just henne. Med jämna mellanrum blir man förstås alldeles matt - livet med en nästantreåring ter sig så - men för det mesta är hon bedårande och ljuvlig och alldeles underbart rar. Tjusig också, i sin nya klänning från Maxomorra. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar