söndag 17 juni 2018

Evighetsdagen

Tänk så mycket sommar som fick plats i en enda söndag! Under en gassande het sol tillbringade vi dagen i vår favoritpark, med loppisförsäljning, studsande ungar och den lenaste av mjukglassar. 

Storebror hann dessutom med ett par fotbollsmatcher ganska långt hemifrån mellan lekstunderna i hoppborgarna, nästan som att dygnet skulle ha fler timmar bara för att det är sommar.
Och när jag framåt kvällen var nöjd med dagen och klar för lite lugnare takt, var storebror istället sugen på att simma. Så visst fick jag tänka om - och det var helt okej det också. Med kaffet i termosen fortsatte således vår söndag i en fortfarande ljum kväll vid havet. När bastun är varm spelar det nog ingen roll vilken temperatur vattnet har, för ivern och glädjen var påtaglig i både storebror och en hel drös andra ungar som också hade tänkt som vi. 

Vilken evighetsdag, analyserade herrn sedan på hemvägen från stranden. 


Jodå, sämre kan man definitivt ha det. Nu sätter vi punkt för en sommardag deluxe att bevara i minnet, för att istället ställa klockan ovanligt tidigt. Det vankas nämligen fortsatt simträning och simskola för storebror i morgon. 

I väntan på det efterlängtade regnet som utlovats.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar