torsdag 6 juni 2019

Skepp & Skoj-parken bjuder in till lek

I samarbete med Aktion Österbotten.

Shortsväder minsann, bara en sån sak förgyller en sommardag för både stor och liten. Dessutom kombinerar vi shortsen med ivrig lek i parken här i byn.






Skepp & Skoj-parken, som den heter, är en inbjudande mötesplats alldeles intill vår UF-lokal. Här finns något för alla, lekutrustning för de allra minsta, de något större, de stora och dessutom träningsredskap för den som vill förena nytta med nöje. Parken är inhägnad, vilket jag alltid har tyckt är skönt, så vet man att inga barn smiter ut bakvägen.






Den börjar ha några år på nacken redan, byborna byggde den med oräkneliga talkotimmar och medel bland annat från just Aktion Österbotten med start 2014.






Utöver att fungera som en naturlig plats att umgås för oss som bor i byn, så blir vi alltid lika glada då vi får gäster från andra byar. Ett syfte med parken har hela tiden också varit att erbjuda goda stunder åt hela kommunens invånare, alla som har vägarna förbi och alla som faktiskt kommer till Harrström enkom för att hänga i vår fina park. Varmt tack till er alla!




Tacksam och glad är jag, över vår skatt mitt i byn. Annat kan man inte vara, när man har en så värdefull plats att stråla samman på, i en så liten bygd som vår.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar