lördag 28 april 2012

Gult är fint

Jag hörde att gult, ganska otippat, är vårens innefärg. Tur att man har en mormor som har koll på läget långt innan en själv. Flera år på förhand faktiskt...


Jag älskar mormors löpare. Jag har flera lådor fulla med fantastiska dukar i alla regnbågens färger - och jag är lika förtjust i dem allihopa. De är som små skatter som trängs där i gömmorna. Tänk att det ryms så mycket emotionellt värde i ett gäng dukar.

6 kommentarer:

 1. Hej Petra! Råkade stöta på din blogg :) Kul! Visste inte att ni byggt hus. Underbart kök har ni!! Vi håller på och bygger som bäst så jag får börja följa din blogg och hämta lite inspis ;) Ha d gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Maria och välkommen till bloggen! Vad roligt att du gillar köket! :) Var bygger ni? Egentligen håller vi ju också på fortfarande, eftersom halva huset inte är i närheten av klart ännu - så inspiration av varandra kan vi alla behöva då och då! :)

   Radera
  2. Förresten, du bloggar också?

   Radera
 2. Jo, jag bloggar (sedan -09), men har låst blogg eftersom jag inte "driver" nån inredningsblogg utan en vardagsblogg. Funderar kanske fixa en annan som fokuserar på huset/inredningen sen, den som lever får se :)

  SvaraRadera
 3. Och vi bygger i Solf på detaljplaneområde, mitt i smeten bland alla andra nybyggen ;) Trodde aldrig jag skulle vilja bo så, men man ändras med åren och nu känns det toppen! 12 minuter till jobbet i stan men ändå nära "hem-hem" :)

  Väntar på fler bilder från ert hus :) Fint har ni det! Gillar färgvalen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst ändras man med åren, jag trodde kanske aldrig att Harrström var så självklar som hemby för några år sedan heller... ;)

   Radera