söndag 29 april 2012

Ikearesan

Jag fick den stora äran att åka med ett gäng glada tjejer till Ikea för några veckor sen. På listan stod för en gångs skull bara två ynka punkter: två nattduksbord och ett nytt spjälskydd. Hmm, det gick ju sådär...

Egentligen var vi inte i något stort behov av ett nytt soffbord. Jag gillar kryss och spröjs och minns mycket väl hur förtjust jag blev i vårt gamla soffbord första gången jag såg det. Men lika förjust blev jag då jag såg bordet Liatorp... Alltså fick vårt gamla bord, som visst har blivit både rangligt och nött, ge vika. Det får fortsätta sitt liv nere i källaren sen.


Gammalt...

...och nytt


Nå, tillbaka till köplistan. Nattduksborden klarade jag av att släpa genom kassan, men någonstans halvvägs hem insåg jag att jag inte hade haft en tanke på något spjälskydd under den shoppingturen.

Snälla, säg att det inte bara är jag.

11 kommentarer:

 1. Hejsan hittade in till dig ...mycket fint du har

  Kram Rosa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad snäll du är! Roligt att du tittade in och välkommen tillbaka! :)

   Radera
 2. Du Petra....det har hänt även mej,måååånga gånger att jag glömt inhandla det jag skulle ha från bl.a IKEA ;). Så det är inte bara du.
  Önskar dej en skön skön fortsättning på söndagen
  Kram Erica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Märkligt nog är det väldigt skönt att höra att man inte är den enda som glömmer det ena och det andra. ;) Ha en fin söndag du också!

   Radera
 3. Både det gamla och det nya bordet ser fina ut, snyggt med stenhjärtat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, jo jag tycker också om dem båda. Men Liatorp speciellt just för att man får bygga stenhjärtan under glasskivan... :-)

   Radera
 4. Vi har samma smak...vi har båda de där borden :-) Liatorp i vardagsrummet och kryssbordet (visst är det från Ellos?) uppe i tv-rummet.

  SvaraRadera
 5. Haha, är det sant?! Vad är det nu man brukar säga om "great minds"...? ;-) Skämt åsido, men att det kan råka sig!

  SvaraRadera
 6. Ja, det är väl så! :-)
  Jag gillar annars den nya Hemnes-kommoden väldigt mycket. Tycker inte att kanten stör alls! :-)

  SvaraRadera
 7. Vad fint! vart har du köpt den ljusa mattan? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förlåt att jag har missat din kommentar! Mattan kommer från Ellos, om jag minns rätt. Har hängt med ett antal år redan.. :-)

   Radera