torsdag 17 maj 2012

Belysningen

Överlag tycker jag att det är ganska svårt med belysning. Konstigt nog känns det sällan helt rätt när jag söker lampor, vilket leder till att de lampor som hittar hem till oss inte heller känns helt hundra. Några lyckoträffar har inträffat (då har det förstås inte varit jag som valt, det säger kanske en del), till exempel Ikeas Maskros är självskriven i vardagsrummet.

Jaaa, fotografering är fortfarande inte min starka sida


Det här är kristallkronan som hänger ovanför matbordet. Den klickade jag hem i all hast från Anttila då de hade superpriser på gång. Och visst - den är helt ljuvligt fin. Tyvärr är den ungeför hälften mindre än vad jag föreställde mig på basen av nätbild och prislapp... Så, ovanför matgruppen kommer den nog inte att bli särskilt långlivad. Men vem säger att man inte kan ha en trevlig, liten kristallkrona till exempel i badrummet?

I resten av huset kör vi fortfarande med gamla kupoler, som har hängt med ett bra tag. Planen är att vänta på att "de rätta" lamporna ska dyka upp, och risken är att väntan blir lång. Å andra sidan är det rätt så ljust ett tag nu, så kanske belysning inte kommer att stå som prio ett den närmaste tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar