torsdag 17 maj 2012

Brickbordet

I vintras upptäckte jag en fantastisk liten inredningsbutik här i trakten vid namn Villa31. Det är en pytteliten affär med massor av fina grejer, helt i min smak. Inspirerad av detta bord från just Villa31 började jag leta billiga brickbord på nätet.

Bild lånad från villa31.fi

I ett litet hörn i köket står således detta lilla brickbord. Lite rangligt, som ju brickbord är, står det något i farozonen för unge herr Bulldozer (sonen alltså), men än så länge har det gått väl.


 Jag har redan avslöjat att jag gillar väggord av alla de slag och detta lilla brickbord ska, precis som inspirationskällan, nog också få sig ett. Brickbordsord, kanske vi kan kalla det...

För en gångs skull har jag faktiskt kunnat hålla min iver i schack, och inte rusa till med en permanent tuschpenna. Helt oskojat skulle det inte ha förvånat mig det minsta om jag hade gjort det, bråttom som jag brukar ha då jag får något för mig. Istället planerar jag det hela och än så länge har jag inga kloka visdomsord passande detta lilla bord på lager. Jag får helt enkelt fundera vidare.

6 kommentarer:

 1. Har du sett att det står om din blogg på Blade idag? :)

  SvaraRadera
 2. Wow står e om din blogg idag, måste kolla:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nå, det var nån liten rad bara, men ändå! :-)

   Radera
 3. E va ja som kommentera där tidigan ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja va inne och kollade på bloggen nu igen - och jestas vad mycket fina tavlor ni gör nu! Jag vill ha allt.. :) Måste nog vara med i tävlingen jag också! Annars - passar det med kaffe på Kvarnbacken nån dag nästa vecka?

   Radera