måndag 18 juni 2012

1-0 till maken

Under vår trappa kommer det i dagarna att byggas en gammal hederlig skrubb. Som vanligt när det är fråga om förvaringsutrymme så ser jag enorma möjligheter, även om det mestadels är fråga om teknisk sådan denna gång. Drömmande dryftade jag ändå tanken att dra ut väggen lite, så att utrymmet skulle bli litelite större - med motiveringen "vi har alldeles för lite förvaring".

Nä, tyckte mannen, däremot har vi alldeles för mycket skrot.

Han har väl en poäng i det, kanske.

5 kommentarer:

 1. Jo, nog har han väl rätt i det... man sparar allt för mycket om man har utrymme åt det :/ Vi har en skrubb under trappan som med fint namn kallas skafferi, men det blir nog lätt till den där platsen där man slänger in allt som man inte vet vart man ska göra av.

  Läste att du funderade på bloggträffen, sååå synd att du inte kom med!

  Verkligen ståtligt hus ni bygger! Trevliga inlägg har du också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var synd att jag missade bloggträffen! En annan gång! Tack för fina ord om huset, vi vill nog tro att det blir bra - bara det blir färdigt... ;-)

   Radera
 2. PS. Du kan väl hälsa ifall vi råkas på mitt jobb nångång? ;) Jag håller ju till på det där varuhuset i södra grannstan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska jag absolut göra!! Just det varuhuset är ju ett av mina favoriter, dessutom...

   Radera
  2. Äh, vad konstigt svar du fick. Trött hjärna! Översättningen: Just det varuhuset är ju dessutom ett av mina favoriter. Så!

   Radera