fredag 13 juli 2012

Here we go again

I går kväll när jag skulle sova kom det över mig - vilken mängd materialval vi åter en gång står inför. Tapeter, kakel, klinkers och allt vad det är. Tack och lov är både takpanel- och golvval gjorda i och med att det blir likadant som i resten av huset. Men allt det andra. Vore jag klok så börjar jag leta nu genast.

Eller så gör vi som vi brukar. Börjar leta då vi egentligen inte har tid att ens vänta en eller två futtiga leveransveckor, eftersom vi borde ha haft plattorna/tapeterna typ i går.

Å andra sidan har jag ju den här hemsidan att klicka mig runt på. Fast jag vet inte, en liten stund har jag hunnit bläddra runt bland objekten på årets bostadsmässa, men inget är sådär mitt-i-prick som man gärna vill att det ska vara. Det är ju väldigt fint och modernt, men inte för mig. Jag återkommer om jag har fel.

4 kommentarer:

 1. Jag har inte sett några interiörbilder, men på basen av fasadbilderna finns det inte många hus som tilltalar mig på mässan. Gillar verkligen majoriteten av finländarna såna där moderna barackliknande klontar till hus? ;-) Sällan man ser något hus i lantlig stil på bostadmässorna fast intresset för den stilen verkar vara stort iaf på nätet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men visst är det märkligt att det så sällan finns lantliga hus med på mässorna? Jag fattar inte - det är ju, precis som du säger, de som syns massor på bloggarna! För att inte tala om webshopparna just nu!

   Radera
 2. Om jag inte har fel, så var fjolårets "vinnare" i Kokkola, Heikius-huset, och det var ju lantligt inrett. Så åtminstone där och då fanns det ETT hus ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja - och just det huset blev mässvinnare. Tänka sig! ;-)

   Radera