måndag 2 juli 2012

Köksradio

Jag är säkert den sista som fattar att man kan ha en snygg köksradio. Vi har en i modell traditionellt trist, men det är redan ganska länge sedan jag tröttnade på dess fulhet och placerade den i ett skåp. Alltså har vi ingen. Men! om dessa skönheter finns kvar vid nästa stadsbesök är det mycket möjligt att vi kan lyssna på radio i köket igen.

Bild lånad från Clas Ohlson

Bild lånad från Clas Ohlson

På Clas Ohlson av alla ställen!

2 kommentarer:

  1. Så roligt att du bloggar om en köksradio just idag när jag köpt en ny! :-) Vi har haft en från Clas Ohlson förr och jag har flera gånger kikat på de blommiga men låtit dem stå kvar på hyllan. Tänker mig att den skulle vara jättefin nu på sommaren, men kanske inte lika snygg då man har julpyntet framme...så det fick bli en vit "läderradio" i retrostil från Halpa-Halli för oss denna gång. Hoppas den håller längre än två år som den förra gjorde :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, vilken slump! Och en vit "läderradio" i retrostil låter onekligen som något riktigt trevligt... Det där med att blommor inte passar året runt har Petra Impuls inte alls tänkt på, typiskt mig, men du har alldeles rätt. Kanske vi får ta en tripp till shoppingparadiset i Närpes endera dagen! :)

      Radera